Prenseslerin Yılbaşı Hediyeleri Oyunu

Bugün, bebek Hazel bir buz prensesi tarzında giyinmeye karar verdi. Prenseslerin Yılbaşı Hediyeleri Oyunu Kız uzun zamandır kendisini nasıl sıradışı bir şekilde göreceğini hayal etti. Ve böylece başlıyoruz. Öncesi bebek Hazel zaten bazı kıyafetler ve makyaj hazırladı, sadece bir seçim yapmaya karar veremiyor. Küçük olana yardım etmeli ve her şeyi yapmalı, böylece buz prensesiyle ilgili yeni görüntüsünü olabildiğince güzel görmelisin. Bir saç modeli seçerek başlayın, sonra güzel bir elbise ve mücevher seçin. Çok güzel bir makyaj yaptıktan sonra güzel aksesuarların görüntüsünü tamamlamanız yeterli. Bu yüzden zamanınızı boşa harcamayın ve oyuna büyüleyici Hazel ile başlayın.

Engebeli Kamyon Şehri Oyunu

Engebeli Kamyon Şehri Oyunu serin bir askeri sürüş simülatörü. Aramik gereçlerinden siz sorumlusunuz ve göreviniz askerlere ve askeri personele ihtiyaç duydukları her şeyi sağlamak için silah, yakıt, ilaç ve gıda gibi çeşitli hayati unsurları teslim etmektir. Ne de olsa, misyonun başarısı, ordunun ne kadar iyi bir personele sahip olduğuna bağlı. Bu nedenle, bunu olabildiğince ciddiye alın.

Oyunda manzara, yerellik ve değişik zorluklara sahip engebeli yollarla on heyecan verici seviye bulacaksınız. 

Kafa Topu Premier Ligi 2016 Oyna

Oyun Kafa Topu Premier Ligi 2016 Oyna Maçtan sonra maç yapacak, tecrübeli takımlardan oyuncularla yarışacaksın. Her maç belli bir süre devam eder ve rakibin kapısında daha fazla gol atan takım kazanır. Oyunun kuralları basittir, ancak oynamak kolay değildir. Sahaya koş, zıpla ve topu rakibin hedefine vur. Topu kontrol etmesine izin vermeyin, aksi takdirde hemen bir gol atar.

Balıkçı Doli Oyna

Balık avlamanın bir spor olduğunu biliyor musun? Balıkçı Doli Oyna Diğer sporlarda olduğu gibi, balıkçılıkta da yarışabilir, dünyanın dört bir yanındaki turnuvalara katılabilir ve bir balıkçılık şampiyonu olabilirsiniz! Sitemizde çok sayıda spor ve amatör balık avı oyunları bulunmakta olup, şu anda ücretsiz ve ücretsiz oynayabilirsiniz. Bu oyunlarda çeşitli ödüller kazanabilir, olta takımlarını geliştirebilir, yeni bir bot, makara, olta takımı ve çeşitli balık türlerini daha kolay ve verimli bir şekilde yakalayabileceğiniz başka şeyler satın alabilirsiniz. Balıkçılık oyunları, dinlenebileceğiniz ve olta ile gölün kıyısında harika vakit geçirebileceğiniz veya elinizde dönen mükemmel anti-stres oyunlardır. Dikkatiniz, tamamen farklı yerlerde balık avı yapmanın yanı sıra ünlü çizgi film karakterleriyle birlikte balık tutmanın da bir oyunu.

Drillionaire 2 Hile Hacked

Oyun Drillionaire 2 Hile Hacked Her seviyede, düşmanların sayısı giderek artacak ve binalarınızı geliştirebilecek ve yeni tiplerini keşfedebileceksiniz. Yavaşlama kulelerini, makineli tüfekleri, enerji kulelerini ve diğer tiplerini kurun, Bütün düşmanları koruyabilmek. Toplamda, 15’ten fazla farklı seviyeden geçmeli, düşmanların en güçlü yüzleriyle ve modern teknolojilerle yapılan silahların tam gücünü deneyimlemelisiniz.

Dinazor Saldırısı Hile hacked

Oyunda “Dinazor Saldırısı Hile hacked” dinozorları, ormanda derinleşen yerleşiminize saldırmaya başladı. Sadece yere değil, aynı zamanda havaya da saldırdılar. Sadece köylüleri dinozorlardan korumaya karar veren çaresiz ve cesur bir savunucuyu oynuyorsun. İlk başta, sadece bir silahın olacak ve sonra, kazanılan para için yeni bir silah satın alabilirsin. Her silah geliştirilebilir, ama aynı zamanda küçük paraya da değmez. Seviyelerin her birinde belirli sayıda dinozorları öldürmeniz gerekiyor. Her zamanki yeşil dinozorlara ek olarak, havada uçabilen pterodactiller tarafından da saldırıya uğrayacaksınız. Saldırıları zorlamak için en iyi silahı satın alın. İyi şanslar!

Hileli Apple Shooter Remastered

Oyunda Hileli Apple Shooter Remastered Öldürülmemeye çalışın, saldırı, zırh, cankurtaran ve dinlenme becerilerinizi geliştirmek için paraları toplayın. Her birinde en fazla 3 yıldız kazanabileceğiniz 12’den fazla benzersiz seviyeye gitmeniz gerekiyor. Kahramanın becerilerini topla ve düşmanlara daha hızlı ve daha sert vurmak için üç farklı ok türü çek. Okçunun tüm engellerle başa çıkmasına ve tüm düşmanları yenmesine yardım edin. İyi şanslar!