Ateş ve Buz Adamlar

Buz ve ateş başarıyla bir vücutta bir arada bulunabilir? Nasıl, sormak, yangın ana tersi ile kavga etmedi mümkün – su? gizli yaşam için karakter açan, gizemli yatıyor. O başka bir form dönüşümü mümkün bir büyücü vardır. Sürekli iki karşıtların bir seçim yapma, adam başarılı düşman çeşitli savaşır. Birisi daha buz baş parça atmak, ve diğer kömür sıcak avuç singe gerekir. Hazineleri toplayarak, bütün sırlarını bilen canavarlar mücadele, bir boyalı dünya Bekle. Her fırsatta, her yeni uçuruma için hediyeler gizler. Ama herhangi bir sorun korkarak değil, sadece en umutsuz ustalar alabilirsiniz. Eğer böyle bir maceracı ya da tehlike karşısında korkak olacak? Cesaret, çeviklik, marifet kendinizi meydan. Birçok yerde, sen becerileri, özgün, standart dışı kullanımlar ile gelmek zorunda. Bazı düşmanlar size almak zor, ama onlar kolayca kahraman Dotyanutsya. Genel olarak bazı hazineleri ulaşamayacağı gibi görünüyor, ama gerçekte her şey çok daha kolaydır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.