Çalışkanlar Tembellere Karşı Dövüş

Glorton için mücadele nasıldı? Bu zalim ve çok aktif mücadele her savaşçı katılan ile dakika tarafından sertleşmişti. Her zaman yeni bir üyesi olarak, heyecan yarattı saflarına ekleme – yeni mağlup olma tehlikesi, ve de kazanmak için fırsat anlamına geliyor. Daha fazla rakipler etrafında döner, o kadar kolay kendi saldırılarıyla birini vurmaktır. Glorton için mücadele – bu büyük devletin topraklarında bir savaş. Çalışkanlar Tembellere Karşı Dövüş oyunu Bu arazi ve nüfusu ilgilendiren garip şeyler bir yeri vardır. Eğer bir yedek herhangi bir ipucu olmadan, hava platformlarında gezinip görülecektir alışkanlıkla mı? Bazen bulutlar düzlemde arasında tam hız uçan sağa mücadele gereklidir. Karakterler gelince, onlar çok komik görünüyor. Minik kol ve bacaklar, meyve tozu ile fincan, sulu meyveler, ya da sadece bir tane büyük baş olabilir gövdesi ile küçük yaratıklar. Aynı zamanda onlar, hızla bir uzaklıktan farklı gizmos eller, ayaklar grev veya atmak mümkün hareket ediyor. Diğerleri alnını düşman bombochek birkaç atmayın Bazıları parlak lazerler üretirler. Her karakter aynı zamanda bir taç teknikleri vardır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.